היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

עוגיות טחינה שוקולד צ'יפס

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגיות טחינה שוקולד צ'יפס, שילוב מנצח וטעים, עוגיות שאפשר להכין עם הילדים ולהנות מהחוויה והטעם,
בתקופה האחרונה אני ממש מכורה לעוגיות טחינה, הריח, הפריכות הביס שנמס בפה פשוט מעדן בכלום עבודה, הן עוברות הקפאה מצוין, יש לי קבוע קופסה במקפיא לאורחים ספונטנים…


מוזמנים לעקוב אחרי באינסטגרם שלי טעים שם.

מוזמנים לעקוב אחרי בטיק טוק מדליק שם .

מוזמנים לעקוב אחרי בפייסבוק שלי מחכה לכם שם.

הכנסו לערוץ היוטיוב שלי יש המון סרטונים שווים.

עוגיות טחינה שוקולד צ'יפס

חומרים ל- 50 עוגיות (כוס 200 מ"ל)
200 גרם חמאה (להוציא מהמקרר 15 דקות לפני השימוש) או מחמאה לפרווה
2 כפות שמן חמניות/תירס
1 כוס טחינה (200 מ"ל)
1 כוס סוכר לבן (180 גרם )
1 כפית תמצית וניל
3 כוסות קמח (360 גרם)
150 גרם שוקולד צ'יפס חלבי

לקישוט :
70 גרם שוקולד צ'יפס חלב

אופן הכנה:

בקערה לשים 200 גרם חמאה (חצי רכה) 2 כפות שמן, 1 כוס טחינה גולמית, 1 כפית תמצית וניל, 1 כוס סוכר לבן, 3 כוסות קמח,

לערבב ידנית או במיקסר עם וו גיטרה , עד שהבצק אחיד (הוא מאוד רך), להוסיף 150 גרם שוקולד צ'יפס חלבי לערבב ממש מעט, עד לאיחוד.

לחמם תנור 180 מעלות ולרפד תבנית של התנור בנייר אפייה

ליצור עיגולים קטנים (בגודל של גולה גדולה😉),

להניח בתבנית עם מרווחים של 2 ס"מ מעוגייה לעוגייה, לקשט שוקולד צ'יפס במרכז כל עוגייה.

לאפות בטורבו במדף האמצעי של התנור כ-12 דקות עד שהעוגייה מזהיבה בקצוות,

להוציא מהתנור, לא לגעת בעוגייה כשהיא חמה היא מתפוררת, להמתין בסבלנות למרות שזה קשה…
הריח מטורף, העוגייה מתקשה לאחר הקירור ויש לה פריכות מדהימה ❤

לשמור במקום מוצל בקופסה אטומה.

אפשר להקפיא את העוגייה המוכנה לשמור בכלי סגור, המרקם לא נפגם

שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן