היי, שמי סיגל ברמר,
ברוכים הבאים לאתר שלי

קצת עלי, בת 45 מחולון, נשואה לקובי ואמא של אופק ורון ילדי המקסימים, מנהלת חשבונות במקצועי, כתחביב אני אופה ומבשלת מגיל 12 מבחינתי זה עונג צרוף, זיכרונות ילדותי מלאים בריחות של מאפים ואוכל טעים ומשובח. אני מאמינה שאם אוהבים ומאמינים במשהו השמים הם הגבול ,בעיני המטבח הוא לב הבית, מזמינה אתכם לביתי הקולינרי תודה שבאתם נשיקות .

פרסומת
חיפוש מתכונים
הרשמו לעדכונים במייל
אפייה ביתית באינסטגרם
אפייה ביתית בפייסבוק
פרסומת

בראוניז פרווה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגת בראוניז פרווה עשירה ועסיסית  קלה להכנה, ללא מיקסר וטעימה ביותר, מתאימה לפסח , אני מכינה כל השנה,  הקמח מצה נותן מרקם נהדר לעוגה,  אני אופה בתבנית חד פעמית מאלומיניום (מניסיוני זה נאפה  הכי טוב ) .
חומרים :

150 גרם שוקולד מריר (להמסה)
150 גרם שוקולד מריר קצוץ לקוביות
1/2 כוס שמן קנולה
1/2 שקית אבקת אפיה
3/4 כוס קמח מצה
1/4 כוס קקאו
3/4 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל איכותית 
3 ביצים
100 גרם אגוזי מלך קצוצים גס 
תבנית 30/25 (חד פעמית קטנה)
לאפות בחום 180 מעלות 15 דקות בלבד!!!!

אופן הכנה :
חשוב להוסיף את המרכיבים לפי הסדר הבא:
שמים בקערה חסינת חום 150גרם שוקולד ומכניסים למיקרוגל להמסה כ- 3-7 דקות, לבדוק באמצע עד שהשוקולד נמס לחלוטין,
להוסיף את השמן ולערבב ידנית, להוסיף את הסוכר ולערבב ידנית, להניח בצד.
לקצוץ גס את השוקולד המריר בעזרת סכין, ולהניח בצד.
להוסיף לתערובת השוקולד את הביצים , אחת אחת תוך כדי ערבוב ידני עם כף , להוסיף את הקמח מצה, הקקאו ואבקת האפייה,
לערבב עד לקבלת תערובת אחידה, להוסיף את השוקולד הקצוץ, לערבב מעט ולהעביר לתבנית, מרופדת בנייר אפייה ומשומנת מעט ,
לשטח את התערובת בצורה אחידה, לפזר את אגוזי המלך הקצוצים,
לאפות בחום 180 מעלות כ-15 דקות בלבד (גם אם זה נראה לא מוכן ורוטט להוציא מהתנור).
לאחר שהבראוניז התקרר רצוי  לשמור במקרר ,להוציא ולחתוך לקוביות לפני ההגשה.
שיתוף ב print
להדפסת המתכון לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן